Eagle eSIM

#Shqiponja digjitale

Fluturimi ynë, Interneti juaj!

Shpejtësi 5G për lëvizje inovative.

Eksploro, Zgjedh dhe Shijo!

Woman near the European parliament building in Strasbourg
Pako Europa

Nga 9,99 €

60 Ditë

5G

Embracing each other. Young couple is in the airport together
Pako Vendlindja

Nga 16,99 €

30 Ditë

5G

Couple driving convertible car near the ocean
Pako Rrugëtim

Nga 12,49 €

30 Ditë

5G

Woman traveling in Valencia city
Pako Turistike

Nga 8,99 €

60 Ditë

5G

Red Albanian flag with black eagle waving over wall of Fortress Rozafa near Shkodra city
Pako Shqipëri

Nga 6,99 €

30 Ditë

5G

Flag of Kosovo
Pako Kosova

Nga 10,99 €

30 Ditë

5G

Përparësit e Eagle eSIM

Oferta Globale

Me Eagle eSIM, lidhuni me ofrues celular në shumë vende, për akses të përhershëm në internet pa kufizime gjeografike.

Internet Highspeed

Shpejtësia 4G/5G e Eagle eSIM ofron përvojë të përsosur në shfletim, streaming dhe përdorim aplikacionesh pa kufizime.

Pa regjistrim

Duke përdorur Eagle eSIM, filloni menjëherë pa regjistrim të gjatë, për lidhje pa vonesa me internetin.

Shërbimi ndaj klientit

Eagle eSIM ofron shërbim klienti 24/7 nëpërmjet chatsupport dhe WhatsApp për një ndihmë të menjëhershme dhe të lehtë.

Ofertë promocionale

Shijo Internet 5G pa limit në Evropë

AT, BE, BG, HR, CY, CZ, DK, EE, FI, FR, DE, GR, HU, IE, IT, LV, LT, LU, MT, NL, PL, PT, RO, SK, SI, ES, SE, UK,CH
Young woman taking pictures in European travel. Solo travel and using technology concept.
30%
Zbritje

Si aktivizohet një eSIM

Zgjidhni Paketën

Nëse keni zgjedhur një plan eSIM nga një shërbëtor i caktuar, duhet të siguroheni që keni një paketë e përshtatshme për nevojat tuaja të komunikimit

Hapni E-Mailin

Pas zgjedhjes së paketës eSIM, pritet që të merrni një email nga shërbëtori i shërbimeve të tyre. Hapni email-in dhe sigurohuni që të lexoni udhëzimet dhe informacionin e nevojshëm për aktivizimin e eSIM-it

Kliko "Activate eSIM"

Pas skanimit të QR kodit, aplikacioni ose faqja web që ju jep mundësinë për të aktivizuar eSIM do të kërkojë që ju të konfirmojnë aktivizimin. Klikoni në butonin ose opsionin "Activate eSIM" për të vazhduar procesin e aktivizimit.

Skanoni QR Code

Për të aktivizuar eSIM, do të duhet të skanoni një QR kod të dhënë nga shërbëtori i eSIM-it në pajisjen tuaj. Kjo zakonisht bëhet përmes kamerës së telefonit tuaj.

Ç'thojnë klientët tanë?

Ke nevojë për ndihmë?

FAQ

Pyetje të shpeshta

eSIM është një version dixhital i kartave SIM tradicionale, e integruar direkt në pajisjen tuaj. Ky qëndrim eliminojnë nevojën për kartat fizike SIM dhe lejon aktivizimin e shpejtë dhe të sigurt të shërbimeve celulare përmes skanimit të një kodit QR. Përdoruesit e IPKO mund të përfitojnë nga kjo teknologji e lehtë për të ndërruar plane celularë pa nevojën për ndërhyrje fizike.

Për pajisjet Apple

Hapni “Settings” dhe shkoni te “Mobile Data”.
Zgjidhni “Add Data Plan” dhe skanoni kodin QR të marrë nga dyqani.
Ndërkohë që mbani kamerën përballë kodit QR, ndiqni udhëzimet e shfaqura në ekran për të kompletuar aktivizimin e eSIM.

Për pajisjet Samsung me Android
Nga ekranin kryesor, zvarriteni për të hapur menunë dhe tapni “Settings”.
Shkoni te “Connections”, pastaj “SIM Card Manager”.
Zgjidhni “Add Mobile Plan” dhe “Add via QR Code”.
Skanoni kodin QR dhe ndiqni udhëzimet për të finalizuar aktivizimin e eSIM në pajisjen tuaj.

Lista e Telefonave në të cilën funksionon eSIM:

 • iPhone 15
 • iPhone 15 Plus
 • iPhone 15 Pro
 • iPhone 15 Pro Max
 • iPhone 14
 • iPhone 14 Plus
 • iPhone 14 Pro
 • iPhone 14 Pro Max
 • iPhone 13
 • iPhone 13 Pro
 • iPhone 13 Pro Max
 • iPhone 13 Mini
 • iPhone 12
 • iPhone 12 Mini
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max
 • iPhone 11
 • iPhone 11 Pro
 • iPhone 11 Pro Max
 • iPhone XS
 • iPhone XS Max
 • iPhone XR
 • iPhone SE (2020)
 • iPhone SE (2022)
 • Samsung Galaxy A54
 • Samsung Galaxy S23
 • Samsung Galaxy S23+
 • Samsung Galaxy S23 Ultra
 • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
 • Samsung Galaxy S22+ 5G
 • Samsung Galaxy S22 5G
 • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
 • Samsung Galaxy S21 5G
 • Samsung Galaxy S21+ 5G
 • Samsung Galaxy S20
 • Samsung Galaxy S20+
 • Samsung Galaxy Z Flip
 • Samsung Galaxy Z Flip3 5G
 • Samsung Galaxy Z Fold3
 • Samsung Galaxy Z Fold2
 • Samsung Galaxy Fold
 • Samsung Galaxy Note 20 Ultra
 • Samsung Galaxy Note 20+
 • Samsung Galaxy Note 20
 • Huawei P40
 • Huawei P40 Pro
 • Huawei Mate 40 Pro
 • Huawei P50 Pro
 • Google Pixel 3 & 3 XL
 • Google Pixel 3a & 3a XL
 • Google Pixel 4, 4a & 4 XL
 • Google Pixel 5
 • Google Pixel 6
 • Google Pixel 6 Pro
 • Google Pixel 6a
 • Google Pixel 7 Pro
 • Google Pixel 7
Scroll to Top