Eagle eSIM

Përzgjidhni paketën

Internet në Europë

Përfshirë Bashkimi Europian, Zvicrën dhe Anglinë

Eksploro, Zgjedh dhe Shijo!

Mykonos Greece , colorful streets of the old town of Mykonos with tourist in the street
Pako Europa 5 GB

9,99 €

60 Ditë

5G

Fabulous scene with Hungarian Parliament at daytime.
Pako Europa 10 GB

14,99 €

60 Ditë

5G

Stunning mountain landscape of Lauterbrunnen valley, Switzerland.
Pako Europa 20 GB

24,99 €

60 Ditë

5G

St. Paul's Cathedral in London
Pako Europa PA-LIMIT

26,99 €

15 Ditë

5G

Përzgjidhni paketën

Internet në Vendlindje

Përfshirë Kosovën, Shqipërinë, Malin e Zi dhe Maqedoninë
Business couple leaving the airport
Pako Vendlindja 5 GB

16,99 €

30 Ditë

5G

Skanderbeg Horse Monument at Skanderbeg Square in Tirana. Albania
Pako Vendlindja 10 GB

25,99 €

30 Ditë

5G

Sveti Stefan island in Budva in a beautiful summer day, Montenegro
Pako Vendlindja 20 GB

39,99 €

30 Ditë

5G

Përzgjidhni paketën

Internet në Shqipëri

Përfshirë Shqipërinë
Aerial drone view of the paradise beach of Kroreza or Krorez on the Albanian riviera in Sarande
Pako Shqipëri 5 GB

6,99 €

30 Ditë

5G

Red Albanian flag with black eagle waving over wall of Fortress Rozafa near Shkodra city.
Pako Shqipëri 10 GB

9,99 €

30 Ditë

5G

Përzgjidhni paketën

Internet për Rrugëtim

Përfshirë Ballkanin dhe Europën
Car travel
Pako Rrugëtimi 3 GB

12,49 €

30 Ditë

5G

couple traveling south America in their camper trailer
Pako Rrugëtimi 5 GB

16,99 €

30 Ditë

5G

Përzgjidhni paketën

Oferta Turistike

Përfshirë Kroacinë, Greqinë, Turqinë, Italinë dhe Spanjën
A woman tourist at Saranda Beach on the Albanian Riviera in Sarande, Albania
Pako Turistike 5 GB

8,99 €

60 Ditë

5G

Marble beach (Saliara beach). Thassos island, Greece
Pako Turistike 10 GB

12,99 €

60 Ditë

5G

Përzgjidhni paketën

Pako Kosova

Përfshirë Kosovën
Coutryside in Republic of Kosovo, Europe
Pako Kosova 5GB

10,99 €

30 Ditë

5G

Aerial view of the beautiful cityscape of Prishtina, Kosovo
Pako Kosova 10GB

16,50 €

30 Ditë

5G

Aerial view of the beautiful cityscape of Prishtina, Kosovo
Pako Kosova 15GB

22,50 €

30 Ditë

5G

Scenic view of a crowd on a river flowing through quaint town of Prizren, Kosovo
Pako Kosova 30GB

28,50€

30 Ditë

5G

Scroll to Top
Austria

Austria

Belgium

Belgium

Bulgaria

Bulgaria

Croatia

Croatia

Cyprus

Cyprus

Czechia

Czechia

Denmark

Denmark

Estonia

Estonia

Finland

Finland

France

France

Germany

Germany

Greece

Greece

Hungary

Hungary

Ireland

Ireland

Italy

Italy

Lithuania

Lithuania

Latvia

Latvia

Luxembourg

Luxembourg

Malta

Malta

Netherlands

Netherlands

Poland

Poland

Portugal

Portugal

Romania

Romania

Slovakia

Slovakia

Slovenia

Slovenia

Spain

Spain

Sweden

Sweden

Switzerland

Switzerland

United Kingdom

United Kingdom

Albania

Albania

Kosovo

Kosovo

North Macedonia

North Macedonia

Montenegro

Montenegro

Albania

Albania

Albania

Albania

Austria

Austria

Bosnia and Herzegovina

Bosnia and Herzegovina

Burkina Faso

Burkina Faso

Croatia

Croatia

Kosovo

Kosovo

North Macedonia

Macedonia

Montenegro

Montenegro

Romania

Romania

Serbia

Serbia

Slovenia

Slovenia

Belgium

Belgium

Bulgaria

Bulgaria

Cyprus

Cyprus

Czechia

Czech Republic

Denmark

Denmark

Estonia

Estonia

Finland

Finland

France

France

Germany

Germany

Greece

Greece

Hungary

Hungary

Ireland

Ireland

Italy

Italy

Lithuania

Lithuania

Latvia

Latvia

Luxembourg

Luxembourg

Malta

Malta

Netherlands

Netherlands

Poland

Poland

Portugal

Portugal

Slovakia

Slovakia

Spain

Spain

Sweden

Sweden

Switzerland

Switzerland

United Kingdom

United Kingdom

Croatia

Croatia

Greece

Greece

Italy

Spain

Turkey

Kosovo