Eagle eSIM

Përzgjidhni paketën

Internet në Europë

Përfshirë Bashkimi Europian, Zvicrën dhe Anglinë
Mykonos Greece , colorful streets of the old town of Mykonos with tourist in the street
Europa 5 GB

9,99 €

60 Ditë

5G

Fabulous scene with Hungarian Parliament at daytime.
Europa 10 GB

14,99 €

60 Ditë

5G

Stunning mountain landscape of Lauterbrunnen valley, Switzerland.
Europa 20 GB

24,99 €

60 Ditë

5G

St. Paul's Cathedral in London
Europa PA-LIMIT

26,99 €

15 Ditë

5G

Scroll to Top
Austria

Austria

Belgium

Belgium

Bulgaria

Bulgaria

Croatia

Croatia

Cyprus

Cyprus

Czechia

Czechia

Denmark

Denmark

Estonia

Estonia

Finland

Finland

France

France

Germany

Germany

Greece

Greece

Hungary

Hungary

Ireland

Ireland

Italy

Italy

Lithuania

Lithuania

Latvia

Latvia

Luxembourg

Luxembourg

Malta

Malta

Netherlands

Netherlands

Poland

Poland

Portugal

Portugal

Romania

Romania

Slovakia

Slovakia

Slovenia

Slovenia

Spain

Spain

Sweden

Sweden

Switzerland

Switzerland

United Kingdom

United Kingdom