Eagle eSIM

Rreth Nesh

Shko Larg, Rri Online

KUSH JEMI NE

Mirë se vini në Eagle eSIM

Eagle eSIM, me bazë në Kosovë dhe Zvicër, ofron zgjidhjen më të lirë eSIM në rajon për të ndryshuar mënyrën si njerëzit lidhen me internetin dhe rrjetet celulare. E angazhuar në promovimin e teknologjisë së përparuar, kompania zhvillon zgjidhje eSIM të aksesueshme dhe teknologjikisht të përparuara. Përkushtimi ndaj cilësisë dhe shërbimit ndaj klientit shtrihet në të gjithë shërbimet eSIM. Eagle eSIM synon të ofrojë klientëve në Kosovë dhe diasporë lidhje optimale dhe personalizuar, duke i afruar ata me shtëpinë në çdo kënd që janë.

Stay Online
Travel Everywhere
Share your Internet with Family and Friends

5000+ klientë Global të rinj, 1000+ klientë të rregullt në muaj, Dëshmojmë funksionalitetin dhe efikasitetin ndaj klientëve tanë!

USA flag background.
Switzerland flag is depicted on a sports cloth fabric with many folds. Sport team waving banner
Photo of rippled flag of Great Britain
German flag waving symbol of Germany
Austria flag is depicted on a sports cloth fabric with many folds. Sport team waving banner
Albania flag is depicted on a sports cloth fabric with many folds. Sport team waving banner
flag of Kosovo
vISION

Të hapur për bashkëpunim

Agjensi Turistike

Mundësi për të ofruar shërbime të personalizuara për klientët që udhëtojnë jashtë vendit, duke përfshirë përdorimin e numrave lokale në destinacionet e tyre të udhëtimit.

Super Markete

Rritje e përshtatshmërisë për klientët që duan të blejnë ose të aktivizojnë kartat eSIM nëpërmjet marketeve të tyre të preferuara.

Social Media

Përdorimi i kanaleve të medias sociale për të dhënë edukim dhe informacion mbi përfitimet dhe përdorimin e teknologjisë eSIM

low angle view of handsome super businessmen in masks and capes shaking hands in office
Scroll to Top